Πολιτική επιστροφών

 

Πολιτική επιστροφής προιόντων

 

To pcassist.gr σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που έχετε παραλάβει, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο και εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε δεν έχουν αποσφραγισθεί ή δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η ταινία ασφαλείας και γνησιότητας του προϊόντος. Για την επιστροφή κάποιου προϊόντος είναι απαραίτητη και η επιστροφή της απόδειξης λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο πώλησης. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνουν τα έξοδα επιστροφής, ενώ αν πρόκειται για λάθος του pcassist.gr τότε η εταιρεία επωμίζεται το κόστος επιστροφής.

 

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και αναλόγως με τον τρόπο που αφενός είχατε επιλέξει να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής τους με τον ίδιο τρόπο που καταβάλατε τα χρήματα, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά..

 

Εάν επιθυμείτε να μας επιστρέψετε κάποιο προϊόν είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία μας στο τηλέφωνο 211 18 33 624.H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

 

PC Assist

Πριάμου 42
Ίλιον
ΤΚ 13122

 

Το pcassist.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της. Σε περίπτωση πάντως που παραλάβετε δέμα με κατεστραμμένα ή ελαττωματικά προϊόντα παρακαλούμε να στείλετε άμεσα e-mail ή τηλεφωνήστε μας στο 211 18 33 624. Επιστρέψτε τα προϊόντα εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την αρχική τους συσκευασία όπως τα παραλάβατε. Θα σας τα αντικαταστήσουμε άμεσα.

 

Ανωτέρα βία

 

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.